FAQ

Ask us anything!

Hier onder hebben we veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Staat je vraag er niet bij? Bel of mail ons gerust en we proberen je vraag/vragen te beantwoorden.

06-24415118
FAQ

Veel gestelde vragen

BABY SPA & ZO

Er zijn veel baby spa's te vinden. Maar wat Baby Spa & Zo uniek maakt is dat we gevestigd zijn binnen kinderopvang Kids&Zoo. Kids&Zoo heeft een unieke samenwerking met Kraamzorg Janny en Paulien. Kinderopvang Kids&Zoo en Kraamzorg Janny en Paulien zijn samen op het idee gekomen om een baby spa te beginnen.
De medewerkers bestaan uit ervaren kraamverzorgsters en pedagogisch medewerkers. Dit zorgt ervoor dat we een brede kennis en ervaring hebben met baby's. Hierdoor komen de effecten van babymassage en floaten nóg beter tot hun recht.
De omgeving is schoon, rustig en netjes ingericht. Dit draagt bij aan optimale ontspanning.
We vinden het belangrijk dat je bij binnenkomst meteen rust en ontspanning ervaart. Hier doen we ons uiterste best voor.
Baby Spa & Zo biedt een fijne sfeer, is laagdrempelig en zorgt voor een onvergetelijke ervaring met jouw kindje.

Onderzoek heeft aangetoond dat babymassage en floaten positief effect hebben op de mentale en fysieke groei en ontwikkeling van je baby. Een rustige en ontspannen omgeving helpen hierbij. Vaak slapen baby's beter na een sessie bij Baby Spa en Zo. Wanneer een baby vaker bij ons komt kan het groter effect hebben op het slaapritme. Is je baby een beetje onrustig? Dan helpt een Spa sessie ook bij het ontspannen en kan het kwaaltjes verlichten zoals buikkrampjes en refluxklachten. Baby massage is mogelijk vanaf 6 weken oud.